Халфът на Рома Алесандро Флоренци заяви, че отборът е играл

...
Халфът на Рома Алесандро Флоренци заяви, че отборът е играл
Коментари Харесай

Флоренци: Не действахме като отбор

Халфът на Рома Алесандро Флоренци съобщи, че тимът е играл плахо против Ливърпул и е позволил доста неточности, довели до загубата с 2:5. Той обаче е оптимист, че вторият мач ще е напълно друг и “вълците” са способни да повторят чудото от реванша с Барселона на четвъртфиналите в Шампионската лига.

“Стъписахме се след 30-ата минута и на процедура бяхме мъртви, само че Ливърпул не ни доуби. Със сърце и доста има вяра към този момент успяхме да обърнем дуел, който изглеждаше решен. Ще е мъчно да го създадем още веднъж, само че остават 90 минути пред нашите почитатели и ще дадем всичко от себе си, с цел да ги зарадваме”, разяснява Флоренци.

“Видя се, че когато започнахме да търсим пасове зад отбраната, Ливърпул имаше проблеми. Самите ние би трябвало да играем доста по-добре в отбранителен проект. Жалко е, че в огромна част от мача не действахме като тим и като че ли се страхувахме от противника, а това е неприемливо. Бяхме изучили деликатно стила на Ливърпул, само че не им се противопоставихме вярно. Реваншът ще е по-труден от този с Барса, само че няма да се дадем без пердах. Обещавам на нашите тифози, че ще пролеем кръвта си за фланелката на Рома и ще изиграем доста друг мач на “Олимпико”, съобщи италианският национал. Шампионска Лига 1/2 кръг, вторник 24 април  Ливърпул 5:2краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР