Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос сподели за неприятното усещане

...
Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос сподели за неприятното усещане
Коментари Харесай

Бяхме банда загубеняци, съжалява Тони Кроос

Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос показа за неприятното чувство около тежкото проваляне с 0:4 от Барселона в миналото Ел Класико. Германецът беше титуляр, само че още на полувремето беше сменен, откакто се оказа, че му се е отворила рана.

“Стоях на пейката, когато към 80-ата минута докторът сподели, че аз и Винисиус сме определени да се явим за допинг надзор. Там се засякохме с Жерард Пике и Жорди Алба. Изкарах час и половина, до момента в който премине целият развой. През цялото време единствено мълчахме и не си обелихме нито дума с Пике и Алба. Тогава ние с Вини просто бяхме тайфа загубеняци и ми олекна, когато излязох на открито ”, показа опитният състезател в подкаста " Einfach mal Luppen ” на брат му Феликс.

Кроос посочи, че се е оказал с рана в региона на тибията. “Зашиха я с три шева. Иначе аз даже не бях схванал за казуса. Видях, че кърви нещо, само че не осъзнах защо тъкмо става дума ”, показа членът на Бундестима. Той не посочи дали въпросната контузия е вследствие на острото влизане на Пиер-Емерик Обамеянг при започване на дербито.
 Тони Кроос, Обамеянг
Бившият футболист на Байерн (Мюнхен) приказва и за идния конфликт с Челси на 1/4-финалите в Шампионската лига. “По-добре да гледаме себе си. Видя се, че в случай че се представим мощно, може да продължим напред. Трябва да сме на равнище, с цел да стигнем полуфиналите. Нормално е през сезона да има такива тежки моменти, само че всеки от нас би трябвало да се отърси и да продължим дружно напред. В последна сметка до момента сезонът се развива доста добре за нас. В момента сме там, където искахме ”, сподели още Кроос.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР