Халфът на Реал Мадрид Мартин Йодегаард се очертава като един

...
Халфът на Реал Мадрид Мартин Йодегаард се очертава като един
Коментари Харесай

Милан пожела халф на Реал Мадрид

Халфът на Реал Мадрид Мартин Йодегаард се обрисува като един от най-желаните футболисти за Милан през това лято.

В момента норвежецът играе чартърен в Реал Сосиедад и досега през сезона осъществя седем гола и даде осем асистенции в 28 мача.

Кралският клуб обмисля разновидността да върне футболиста на „ Бернабеу “ или още веднъж да го даде чартърен. Баският клуб желае Йодегаард да остнае най-малко още един сезон на „ Аноета “.

„ Умерен оптимист съм. Той се оправя доста добре. Има съглашения и контракти, които надвишават всевъзможни думи, само че в този момент просто би трябвало да го оставим на мира, с цел да може да потвърди своята стойност и да може да вземе своето решение без никакъв напън. Вярвам в него “, съобщи спортният шеф на Реал Сосиедад Роберто Олабе.

Въпреки това Tuttosport оповестява, че норвежецът може да бъде включен в договарянията за Лука Йович, които би трябвало да започват скоро. Сръбският нападател съвсем несъмнено ще премине чартърен на „ Сан Сиро “ през идващия сезон. Мартин Йодегаард е оценен на 40 милиона евро, само че Милан ще желае в началото той да пристигна чартърен, а по-късно да има наложителна алтернатива за закупуването му.

Връзките сред „ росонерите “ и Реал Мадрид с положителни, откакто през предишното лято Тео Ернандес мина в Милано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР