Халфът на Реал Мадрид Лукас Васкес смята, че евентуалното завръщане

...
Халфът на Реал Мадрид Лукас Васкес смята, че евентуалното завръщане
Коментари Харесай

Лукас Васкес: Футболът е два часа, в които не мислиш за друго. Дано се завърне!

Халфът на " Реал " Мадрид Лукас Васкес счита, че възможното завръщане на футбола и доиграване на сезона могат да донесат благополучие на хората в изискванията на пандемия, макар че дуелите по всяка възможност ще се организират без аудитория. Това показа испанският национал в изявление пред английския " Гардиън ".

" Трябва да подходим отговорно, на първо място. Ако можем да играем още веднъж, при верните ограничения за сигурност, на драго сърце ще довършим сезона. Би било хубаво и за хората, за обществото. В рамките на два часа не мислиш за вируса. Футболът носи благополучие. ", разяснява крилото на кралския клуб.
И в " Реал " Мадрид понижиха заплатите, само че с доста по-малко от " Барселона " Играчите от футболните и баскетболните тимове на "кралете " желаят да оказват помощ на клуба
Васкес засегна и тематиката за намаляването на заплатите. Звездите на " Реал " Мадрид се съгласиха да орежат своите хонорари с до 20%, а съгласно Лукас никой на " Бернабеу " не е поставял под подозрение дали играчите ще одобряват предлагането.

" Серхио (Рамос) е капитанът. Първо приказват с него, по-късно той с нас. Проведохме виртуална среща, обсъдихме го и взехме решение, което устройва всички ни. И ние самите не сме имали подозрения какво би трябвало да създадем. " Реал " е голям клуб с доста чиновници. Като едно огромно семейство сме и беше значимо всички да дърпаме в една посока. Направихме това, което сметнахме за вярно. Не сме се чудили. "

" Сега просто желаеме да играем, в случай че е допустимо. Чакаме решението на държавното управление ", добави Васкес.
Испанското държавно управление осуети проектите за тестване на футболисти Тестванията би трябвало да стават единствено на здравно съображение
Извънредните ограничения в Испания постепенно отпадат, а Лукас подчертава върху самотата под карантина. " Чувството е необичайно. Свикнали сме да упражняваме, да се съревноваваме, да пътуваме, да сме дружно всеки ден. 30 души, от самото начало. И внезапно си самичък... "

Васкес, чийто най-паметен миг с екипа на " Реал " Мадрид е, може би, осъществената дузпа против градския противник " Атлетико " във финала на Шампионската лига през 2016 година, бе върнат точно към въпросния углавен удар.

" Хората ме питат за какво държах да извърша. Аз бях уверен, че ще вкарам и си помислих " Защо не? ". Три триумфа в Шампионската лига и една купа на Испания. Невероятно. Иска ми се да го реализира още веднъж. ", сподели Васкес, който показа и къде вижда бъдещето си.

" Мечтата ми е да завърша кариерата си в Мадрид, само че в никакъв случай не знаеш по какъв начин ще се развият нещата. Когато бях дребен, с брат ми гледахме доста Висшата лига на Англия. Тя беше и към момента е атрактивна. Там се играе прекрасен футбол, който пасва на моите качества, както и на характера ми. ", приключи фланговият футболист.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР