Халфът на Реал Мадрид Каземиро е все по-близо до трансфер

...
Халфът на Реал Мадрид Каземиро е все по-близо до трансфер
Коментари Харесай

Каземиро минава прегледи в Манчестър Юнайтед днес

Халфът на Реал Мадрид Каземиро е все по-близо до трансфер в Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи ” ще платят 60 млн. евро за бразилския национал, а съглашението планува и бонуси в размер на 10 млн.

В последните часове договарянията сред двата клуба са навлезли в решаващата си фаза, а информациите сочат, че от “Сантиаго Бернабеу ” са приели офертата за един от най-важните си футболисти.

В Юнайтед са сигурни, че договорката ще бъде финализирана напълно скоро. Английският гранд предлага на Каземиро контракт до 2026 година с опция за удължаването му с още 12 месеца. Халфът ще получава и по-висока заплата от тази в Реал, само че не и двойна, както се твърдеше през вчерашния ден.

Каземиро би трябвало да дойде в Манчестър още през днешния ден и да премине наложителните медицински прегледи. До края на уикенда всички формалности към прехвърлянето ще бъдат приключени. Не е изключено даже бразилецът да дебютира още в дербито против Ливърпул в понеделник.

Испанските медии акцентираха като сигурен знак за идната разлъка на Каземиро с Реал и обстоятелството, че майка му е последвала Манчестър Юнайтед в една от обществените мрежи.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР