Халфът на разкри какво ще е необходимо за тима в

...
Халфът на разкри какво ще е необходимо за тима в
Коментари Харесай

Локатели: Подобрихме се като колектив и атмосферата е различна

Халфът на разкри какво ще е належащо за отбора в реванша против в Шампионската лига, като също по този начин акцентира подобряването на груповия дух на „ бианконерите “ в последно време.
 Алегри: Целта ни е да стигнем до финала, тъй че би трябвало да се опитаме Алегри: Целта ни е да стигнем до финала, тъй че би трябвало да се опитаме
„ Отдадеността ще бъде основна. Трябва да имаме по-големи увереност и предпочитание за победа. Дано да спечелим мача. Подобрихме се като колектив, задружни сме и атмосферата е друга. Справяме се добре и сме щастливи. Манталитетът на клуба ме впечатли, можеш да го усетиш още от първия ден. Трябва да се адаптираш или не можеш да останеш тук. Това е неповторимо и е ужасно нещо. Треньорът желае от нас да играем и да имаме положително отношение. Взаимно се познаваме добре и сме щастливи. Трябва да продължим по този начин, тъй като още не сме постигнали нищо. Все още е належащо да се усъвършенствам и да бъда по-постоянен в мачовете. Имаме треньор, който ни учи на това, тъй че би трябвало да го следваме, тъй като имаме огромно поле за развиване “, разяснява на днешната си конференция.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР