Халфът на Пари Сен Жермен Андер Ерера разкри, че е

...
Халфът на Пари Сен Жермен Андер Ерера разкри, че е
Коментари Харесай

Ерера: Насрах се повече от Мбапе, когато той трябваше да се тества за COVID-19

Халфът на Пари Сен Жермен Андер Ерера разкри, че е изпитал голям боязън, когато съотборникът му Килиан Мбапе трябваше да се подложи на тест за COVID-19 тъкмо преди реванша с Борусия (Дортмунд) от Шампионската лига. За благополучие, тестът на нападателя се оказа негативна.

" Разболя се два дни преди мача с Дортмунд, само че през уикенда преди дуела Неймар провежда общ обяд, с цел да сплоти тима и да продължим напред в шампионата. През цялото време седях тъкмо до Мбапе. Когато той се подложи на тест за ковид, аз бях по-насран от него.

#Ligue1

Ander Herrera confesó en 'El Larguero' que Mbappé se hizo la prueba tras una comida conjuntahttps://t.co/u5mfgOuRr9
— Diario SPORT (@sport) March 27, 2020
Може ние, футболистите, да останем без почивка, само че би трябвало да довършим сезона. Ако това стане на 30 юни - феноменално, само че в случай че се проточи единствено още мъничко, няма проблем. Прочетох, че от ФИФА ще удължат изтичащите контракти, а през идващия сезон ще останем без коледна отмора. Орязването на заплатите? Мисля, че би трябвало да се съобразим със обстановката по света, както и с тази на футбола и клубовете. Аз персонално съм признателен за напъните, които поставя ПСЖ, с цел да бъда тук. Разбира се, че ще седнем и ще ги изслушаме за възнагражденията. Ако нещата са рационални, доста ясно, че ще се стигне до единодушие ", разяснява Ерера в предаването El Larguero по Cadena Ser.
Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 11 март  Пари Сен Жермен 2:0краен резулат  Борусия Дортмунд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР