Халфът на Нюкасъл Сандро Тонали и адвокатите му ще се

...
Халфът на Нюкасъл Сандро Тонали и адвокатите му ще се
Коментари Харесай

Тонали се споразумява с прокуратурата, наказанието му ще е по-леко

Халфът на Нюкасъл Сандро Тонали и юристите му ще се срещнат през днешния ден с италианската прокуратура във връзка със сканадала с незаконни залагания, оповестява " Гадзета дело Спорт ".

Според изданието е все по-вероятно да се реализира бързо съглашение сред двете страни. Тонали ще признае виновността си и ще сътрудничи напълно на управляващите, като ще се стреми дисквалификацията му да бъде за една година, като даже има алтернатива тя да е още по-малка - 10 месеца.
 Сандро Тонали е залагал само за победи на Милан
Сандро Тонали е залагал само за победи на Милан

Това може да смекчи наказването му

Първата среща сред представителите на Тонали и прокурорите ще бъде точно за уточняването на изискванията на съглашението, с което Тонали ще признае виновността си. Това незабавно ще понижи на половина глобата, която прокуратурата смяташе да желае.

Случаят с Тонали е по-специфичен, защото той е залагал в незаконни платформи на мачове на Милан точно до момента в който е бил част от " росонерите ". Освен това футболистът е правил
залози и до момента в който е бил в някогашния си клуб Бреша.

Все отново италианският национал е залагал на победи на тимовете си, тъй че няма спортно нарушаване, само че все пак глобата му сигурно ще е по-голяма в съпоставяне със 7-те месеца дисквалификация на Николо Фаджоли от Ювентус, който не е правил
залози на мачове на " бианконерите ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР