Халфът на новия стар шампион в Англия Манчестър Сити Родриго

...
Халфът на новия стар шампион в Англия Манчестър Сити Родриго
Коментари Харесай

Родриго Ернандес назова главната разлика между Манчестър Сити и Арсенал

Халфът на новия остарял първенец в Англия Манчестър Сити Родриго Ернандес, прочут като Родри, изрази любопитно мнение по отношение на съпреника за първото място Арсенал. След вчерашния успех с 3:1 на " жителите " над Уест Хем, отборът на Хосеп Гуардиола си подсигурява историческа четвърта поредна купа.

Веднага след огромния триумф, Родри, който вкара третото попадение за тима си, бе запитан по какъв начин отборът на Сити остава толкоз " гладен " за триумфи, на което испанецът отвърна: " Честно казано, мисля, че е тук в главите ни. Това е манталитетът. Има страхотни играчи в цялата лига, във всички клубове. Арсенал също заслужаваха да завоюват, направиха необикновен сезон, само че мисля, че разликата беше тук (б.ред. - още веднъж показва главата си).

Когато пристигнаха тук, те се изправиха против нас на " Етихад ", видях ги и си споделих: " Ах, тези момчета, те не желаят да ни победят, желаят единствено равенството против нас. И това е този нрав, не мисля, че ние бихме играли по същия метод ", разгласи той.
 Тръгва ли си Гуардиола от Манчестър Сити? Mениджърът с любопитно изявление
Тръгва ли си Гуардиола от Манчестър Сити? Mениджърът с любопитно изявление

Ето детайлности

" И ние ги настигнахме. В края на краищата, в случай че ни дадете една точка, ще спечелим последните седем, осем мача, макар че е толкоз мъчно. Така че мисля, че спечелването на купата се свежда до манталитета.

Трябваше да спечелим на всички терени, на които играхме, в мача с Тотнъм никога не бяхме побеждавали там, тъй че не беше елементарно да се приложи това. Но всеки сезон мениджърът, играчите, намират метод да го създадат. Дори аз самият, сравнявайки първия ми сезон, в който пристигнах тук, със настоящия, израствах доста в това отношение - в психическа мощ и манталитета ", сподели още Родри.

Испанският полузащитник продължава да е основен състезател за шампионския отбор на Гуардиола. Родри продължава рекордната си серия от 74 следващи мача, в които няма загуба, когато е вземал присъединяване в мач на Манчестър Сити. Във Висшата лига той няма проваляне в 50 поредни срещи, с което надмина достиженията на някогашните играчи на Арсенал Тиери Анри и Коло Туре. Рекордьор е различен някогашен " артилерист " - Сол Кембъл, който е непобеден в 56 следващи мача във Висшата лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР