Халфът на националния отбор Симеон Славчев заяви, че все още

...
Халфът на националния отбор Симеон Славчев заяви, че все още
Коментари Харесай

Симеон Славчев отрече, че е подписал с Лехия и разкри какви са вариантите пред него

Халфът на националния тим Симеон Славчев съобщи, че към момента не е подписал контракт с Лехия (Гданск) за новия сезон. Полузащитникът на Спортинг разкри какви са условията на португалците за него. Те възлизат навръх 3,5 милиона евро, а множеството тимове, които го желаят са подготвени да дадат малко над милион.

“Още не съм подписал с Лехия, само че съм най-близо до там. Никой не се е свързал с мен от ЦСКА-София. От Бирмингам не са ме отхвърлили - има късмет да подпиша и с тях, само че в идващите дни ще се реши всичко. От Спортинг желаят 3,5 милиона евро. Това отхвърля доста от тимовете. Повечето са съгласни на милион и нещо. Затова се отхвърлиха няколко оферти”, сподели Славчев.

Що се отнася до мачовете с Швеция и Холандия от международните квалификации, Славчев счита, че е по-добре, в случай че тимът ни е считан за новобранец.

“Доста сложни мачове - изключително с Швеция. Имаме много загуби от тях. Нека бъдем новобранци, а пък ние ще се окуражаваме и активизираме да променим обстановката. Миналия мач тръгнахме с огромната кошница пък се върнахме без нищо”, изясни още Славчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР