Халфът на националния отбор на САЩ Джовани Рейна се извини

...
Халфът на националния отбор на САЩ Джовани Рейна се извини
Коментари Харесай

Джовани Рейна се извини за поведението си в Катар

Халфът на националния тим на Съединени американски щати Джовани Рейна се извини за държанието си по време на Мондиал 2022 в Катар.

" Надявах се, че няма да се разясняват тъкмо тези събития. Сигурен съм, че всичко, което се случва в тима, би трябвало да остане загадка. Бяха направени изказвания по отношение на моя професионализъм и темперамент. Преди Световното състезание треньорът ми сподели, че ролята ми в шампионата ще бъде доста лимитирана. Бях унищожен. Много прочувствен съм като човек и признавам, че разреших на страстите да вземат най-хубавото от мен и да окажат въздействие върху представянето ми. Извиних се на моите съотборници и треньора за това и те ми споделиха, че ми е простено. Надявам се, че ще се съсредоточим единствено върху това, което е в полза на националния тим, с цел да можем да реализираме огромен триумф на Мондиал 2026 ", написа Рейна в обществената мрежа, представен от международните организации.

20-годишният Рейна не игра като титуляр в нито един мач на Съединени американски щати на шампионата в Катар. Халфът влезе като запаса в срещата от осминафиналите сред Нидерландия и американците (3:1).


















21:00 13/12






























--> -->   Източник:
novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР