Халфът на намекна, че е готов да напусне Интер през

...
Халфът на намекна, че е готов да напусне Интер през
Коментари Харесай

Ериксен: Феновете искат да играя, но треньорът има други идеи

Халфът на загатна, че е подготвен да напусне Интер през януари. Датчанинът призна, че прехвърлянето му при " нерадзурите " не е бил сполучлив. Той дойде в Милано с огромни упования преди към година, само че от началото на сегашния сезон в множеството случаи е на аварийна пейка.

" Не е нещо, за което съм мечтал. Всички футболисти желаят да играят допустимо най-вече, само че треньорът взема решение какъв да е на терена. Ситуацията е странна, тъй като почитателите желаят да ме виждат по-често на терена, само че треньорът има други хрумвания и като състезател би трябвало да уважаваш това ", показа Ериксен.

Christian Eriksen opens up about disappointing Inter Milan move and eyes January window:
— Spurs News (@SpursNewsApp)
" Концентрирам се върху играта си. Когато трансферният прозорец отвори, ще забележим дали ще се случи нещо или не ", добави той.

Адаптацията на халфа в Италия стана още по-трудна, откакто пандемията спря шампионата, а страната бе в изолираност. През лятото " нерадзурите " имаха предпочитание да се разделят с него, като го сложиха в трансферната листа. отхвърли опцията да си го върне, а ПСЖ също не се възползва от шанса да го вземе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР