Халфът на Милан Лукас Пакета изрази задоволството си от формата,

...
Халфът на Милан Лукас Пакета изрази задоволството си от формата,
Коментари Харесай

Пакета: Това съм истинският аз

Халфът на Милан Лукас Пакета изрази задоволството си от формата, в която се намира, откогато наставникът Стефано Пиоли стартира да го пуска на позицията зад централния нападател.

“Това съм същинският аз, това е Пакета. Сега се усещам по-уверен, треньорът и неговият щаб имат религия в мен. Мога да се отпусна и да работя добре, да остана съсредоточен по време на мача и да се опитам да дам най-хубавото от себе си. Увереността е най-важното нещо за един футболист. Имах доста от нея в Бразилия, в този момент си я възстановявам и това прави разликата.
Lucas Paqueta: " This is me, Paquetà. Now I enjoy more confidence from the staff and coach. I am focused on the game and I will do my best. " pic.twitter.com/6QIQd50rtp
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) July 5, 2020 Щастлив съм от ролята си на трекуартиста. Това е позицията, която ми харесва най-вече и където мисля, че мога да дам най-хубавото от себе си. Победата против Лацио бехе специфична, защото от доста години Милан не беше го побеждавал с 3:0. Сега би трябвало да продължаваме по този начин. Представихме се ужасно против Ювентус за Купата на Италия. Сега, когато Златан Ибрахимович се върна, ние сме уверени и имаме вяра, че можем да победим”, показа Пакета пред “Скай Спорт Италия”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР