Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба заяви намерението си да

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба заяви намерението си да
Коментари Харесай

Погба ще съди вестник заради фалшивата новина

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба съобщи желанието си да съди английския таблоид " Сън " поради разпространяването на " новината ", че се отхвърля от националния тим на Франция поради изявление на президента Еманюел Макрон по отношение на исляма и ислямския тероризъм. Информацията бе публикувана рано сутринта и по-късно бе препечатана във всички огромни издания. Малко по-късно Погба употребява обществените мрежи, с цел да опровергае слуха. Той го направи по автентичен метод, като разгласява фотография с материала от " Сън ", върху която бе изписан текста " Неприемливи подправени вести ". След това халфът изрази и желанието си да съди изданието.

" Сън " го направи още веднъж. 100% голословни вести за мен циркулират в близост, като в тях се показват неща, които в никакъв случай не съм споделил или мислил.

Ужасен, сърдит, шокиран и отчаян съм, че някои " медийни " източници употребяват името ми, с цел да фабрикуват изцяло подправени заглавия в подтекста на сензитивната тематика, обвързвана с последните събития във Франция, като за похлупак бяха добавени френският народен отбор и моята вяра. Аз съм срещу всяка форма на гнет и принуждение. За страдание, някои хора от пресата не работят отговорно, когато пишат вести, злоупотребявайки със свободата на словото. Те не ревизират дали това, което пишат или популяризират, е правилно и основават верига от клюки, без да се интересуват, че това може да засегне живота на хората, както и моя персонален живот.

Предприемам правни дейности против издателите и разпространителите на тези 100% подправени вести ", съобщи Погба.

От " Сън " дадоха отговор, че са популяризирали историята за Погба и националния тим, откакто тя към този момент е била оповестена в други спортни уеб сайтове. След това сервираха извиненията си на французина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР