Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба сподели, че пандемията от

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба сподели, че пандемията от
Коментари Харесай

Погба разкри какво му липсва и с кой би се изолирал

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба показа, че пандемията от ковид не е трансформирала задачите му преди дълго чаканото завръщане от травма.

Французинът е с контузия от Коледа и досега има единствено осем участия през този сезон, само че сега той е фокусиран върху завръщането си.

„ Имам дребен фитнес у дома. Мога да упражнявам, да търча, да карам колело, да изляза на открито и да върша някои неща с топка. Занимавам се и подкрепям здравето си “, сподели Погба пред формалния уебсайт на Манчестър Юнайтед.

„ Трябва да останем стимулирани, нямаме различен избор. Това е интервал, който не знаем до по кое време ще продължи. Но към момента имаме цели и се надявам един ден тази пандемия да свърши. Тогава би трябвало да се върнем на терена, тъй че би трябвало да сме готови. Отдавна съм отвън терена и просто желая да се върна, с цел да играя футбол “, добави французина.

По време на пандемията Погба се причисли към съотборника си Маркъс Рашфорд и двамата дават препоръки на младите гении от Академията на „ алените дяволи “.

„ Моят съвет е първо да останат в сигурност, да останат по домовете си и да не престават да упражняват. Винаги има метод да се работи. Може да упражнявате с всичко, което имате вкъщи си. Може да се вършат клекове, лицеви опори и коремни преси, които не се нуждаят от тежести. Просто би трябвало да се работи “, сподели Погба.

Освен хубавичко работа във фитнеса, международният първенец поддържа връзка с някои от съотборниците си по време на пандемията.

„ Говоря си с Ерик Баи, Андреас Перейра, Виктор Линдельоф, Хуан Мата и Джеси Лингард. Изпращаме си известия. Поддържаме връзка и виждам всички на екрана си. Ако би трябвало да се изолирам с някого? Това ще е Ерик Баи. Той ме разсмива по през целия ден “, показа Погба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР