Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба продължава да се надява

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба продължава да се надява
Коментари Харесай

Погба иска единствено в Ювентус

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба продължава да се надява да се завърне в Ювентус, написа " Калчомеркато ". По всичко проличава, че дните на французина на " Олд Трафорд " изтичат и той ще си тръгне през лятото. Вариантите пред него са няколко, само че желанието на самия състезател е още веднъж да облече екипа на торинци.

Смята се, че единствено пет други клуба могат да си разрешат Погба. Това са Манчестър Сити, Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен, Барселона и Реал Мадрид. Халфът обаче в никакъв случай не би отишъл на " Етихад " от почитание към почитателите на Юнайтед. ПСЖ не е вид за французина, който към този момент няколко пъти отхвърли трансфер на " Парк де Пренс ". В Байерн не би отишъл, тъй като счита, че Бундеслигата не е задоволително атрактивно състезание. Барселона и Реал пък сякаш се отхвърлиха от желанието си да вземат Погба и се насочиха към други варианти за укрепване на халфовата си линия, като даже се счита, че " Белият балет " към този момент е договорил Дони ван де Беек от Аякс.

Така Ювентус остава единственият вид за Погба. На този стадий " бианконерите " стопираха да обявяват интерес към полузащитника. Смята се обаче, че това е умишлена тактичност от торинци, които избират да изчакат до лятото, като се надяват сътрудникът Мино Райола да направи първата крачка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР