Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба не даде категоричен отговор

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба не даде категоричен отговор
Коментари Харесай

Погба: ПСЖ не ме привлича!

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба не даде безапелационен отговор дали сигурно ще остане на "Олд Трафорд " и през идващия сезон. Французинът обаче отхвърли опцията да премине в Пари Сен Жермен, каквито клюки се появиха напоследък.

"Никога не можеш да бъдеш сигурен. По контракт, да, би трябвало да остана. Имаше моменти, в които не играех, а бях на пейката. Много се изговори за това. Не е нужно треньор и футболист да бъдат най-хубавите другари. Не са длъжни да вървят дружно на ресторант. Имах някои проблеми от психическо естество. Мениджърът ме оставяше на скамейката, след което аз се пробвах да отговоря на терена. Всеки път давах максимума от себе си. Това ми оказа помощ да развия лидерските си качества. Точно при Моуриньо изведох тима и с капитанската лента, което ми се случи за първи път на клубно равнище. Това е значимо за мен, тъй като ми оказа помощ да израсна като водач в националния тим ", съобщи някогашният футболист на Ювентус пред Canal+.

Запитан дали може да заиграе във Франция с екипа на Пари Сен Жермен, който е един от няколкото клуба, свързвани с халфа, Погба отговори по следния метод: "Да изляза на "Парк де Пренс "? С клубен тим? Не, сигурно. Честно казано, това не ме притегля. Когато бях дребен, татко ми поддържаше Марсилия. Майка ми също. Париж не беше част от моето всекидневие. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР