Халфът на Манчестър юнайтед Майкъл Карик спира с футбола след

...
Халфът на Манчестър юнайтед Майкъл Карик спира с футбола след
Коментари Харесай

Капитанът на "Манчестър юнайтед" ще се пенсионира след края на сезона

Халфът на " Манчестър юнайтед " Майкъл Карик стопира с футбола след края на сезона. Това разкри мениджърът на " алените дяволи " Жозе Моуриньо, който сподели, че капитанът на отбора към този момент е приел да влезе в треньорския щаб от идващото лято.

През септември Карик разгласи, че е претърпял сърдечна интервенция като последният му мач беше в шампионата за Купата на лигата против " Бъртън ". " След като се почувствах зле през второто полувреме на мача с " Бъртън " през септември минах няколко теста. Те демонстрираха, че имам нарушен сърдечен темп, поради което се подложиха на аблация (инвазивен способ за лекуване на аритмия – бел. ред.). Бях подложен на съществено наблюдаване, само че към този момент се усещам добре ", съобщо преди време Кари.

Той стартира тренировки през ноември, а от две седмици към този момент се готви с първия състав.

" Той ще влезе в щаба. Мисля, че това е доста добре за Майкъл и за клуба. Важно е той да завърши кариерата си на високо равнище, а не да е малтретиран от травми ", сподели Моуриньо за 36-годишния футболист.

Халфът е на " Олд Трафорд " от 2006 година, когато беше платен за 27.2 млн. евро от " Тотнъм ". Карик има общо 460 мача за " Юнайтед " във всички шампионати. С отбора той е петкратен първенец във Висшата лига, завоюва ФА Къп, три пъти Купата на Лигата, шест пъти " Къмюнити шийлд " и по един път Шампионската лига, Лига Европа и международното клубно състезание.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР