Халфът на Манчестър Юнайтед Марсел Забитцер смята, че отборният дух

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Марсел Забитцер смята, че отборният дух
Коментари Харесай

Забитцер: Показахме отборен дух

Халфът на Манчестър Юнайтед Марсел Забитцер счита, че отборният дух е оказал помощ на отбора за обрата против Фулъм в четвъртфинала за ФА Къп, съобщи " Ройтерс ".

Фулъм изглеждаше на път да стигне до първия си полуфинал в шампионата от 2002 година насам след попадението на Александър Митрович в 50-ата минута. Но голове на Брун оФернандеш и Забитцер донесоха цялостния поврат за 3:1, откакто Вилиам и Митрович от противника бяха изгонени с червени картони.

" Мисля, че изиграхме положително първо полувреме. Имахме благоприятни условия, пропуснахме ги. Но след почивката допуснахме гол - нещо, което не искахме ", сподели австриецът пред клубната телевизия.

" Знаехме, че ще бъде мъчно. Но продължихме да имаме вяра и показахме добър екипен дух ", сигурен е халфът.

" За да бъда почтен, би трябвало да кажа, че на Фулъм не му беше леснто с двама индивида по-малко. Но ние сме добра група, може да се усети в съблекалнята, на терена и отвън него. Ние сме дружно от самото начало ", добави Забитцер.

Забитцер, който играе в тима чартърен от Байерн Мюнхен от януари, вкара първото си попадение за " алените дяволи ".

" Търсех го от известно време, да вкарам на " Олд Трафорд " пред тези страхотни почитатели беше значимо. А и попадението бе за 2:1 ", сподели още той.

Юнайтед е на трето място във Висшата лига и идващият му мач е против петия в подреждането Нюкасъл на 2 април като посетител.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР