Халфът на Манчестър Юнайтед Каземиро може да пропусне първия сблъсък

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Каземиро може да пропусне първия сблъсък
Коментари Харесай

Каземиро под въпрос за първия мач с Бетис

Халфът на Манчестър Юнайтед Каземиро може да пропусне първия конфликт от 1/8-финалите на Лига Европа против Бетис. Причината за това е, че бразилецът е получил травма по време на дербито с Ливърпул. Той бе сменен в 77-ата минута на пагубния за " алените дяволи " дуел, като на мястото му се появи Марсел Забитцер.

До момента Каземиро, който е основен състезател в тима на Ерик загар Хаг, взе присъединяване във всички мачове Юнайтед в Лига Европа. той имаше основна роля за отстраняването на Барселона в предишния кръг.

Ако бразилецът пропусне срещата на " Олд Трафорд " в четвъртък, сътрудник на Фред в халфовата линия ще бъде някой всред Мактоминей и Забитцер.

Каземиро е пропуснал вчерашната възстановителна подготовка на Манчестър Юнайтед и е бил изпратен за спомагателни проби. Все още от клуба не са излезли с публична информация за положението му,

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР