Халфът на Манчестър Сити Кевин де Бройне заяви, че не

...
Халфът на Манчестър Сити Кевин де Бройне заяви, че не
Коментари Харесай

Де Бройне: Не ми е жал за Ливърпул

Халфът на Манчестър Сити Кевин де Бройне съобщи, че не изпитва състрадание към футболистите на Ливърпул, които останаха единствено на точка зад " жителите " в лудата конкуренция за купата във Висшата лига.

" Не, не ми е жалост. Те направиха отличен сезон, само че в последна сметка ние бяхме по-добри. Не им съчувствам, тъй като не мисля, че те изпитват същото към нас. Едва ли някой от Ливърпул се е трогнал след отпадането ни от Шампионската лига. Знам, че играчите на Ливърпул са надълбоко разочаровани и това е обикновено. Ние щяхме да изпитваме същото, в случай че бяхме на тяхно място ", сподели Де Бройне.

Man City's Kevin de Bruyne BRUTAL on idea of feeling sorry for unlucky Liverpool https://t.co/uoAwLIcIpe pic.twitter.com/dEQcUXjFsx
— Cleansheet (@Cleansheet) 17 май 2019 година
" Сити и Ливърпул са противници. И ние, и те желаеме да побеждаваме. Дори да съчувстваш на противника, най-важното е да мислиш за личния си тим. Беше огромна борба, която спечелихме. Не мога да кажа, че изпитвам страдание към Ливърпул. Това би било прекомерно ", добави белгийският национал.

Де Бройне пропусна огромна част от сезона поради контузия и записа единствено 19 мача и 3 гола в Премиър лийг.
Премиър лийг 38 кръг, неделя 12 май  Брайтън 1:4краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР