Халфът на Манчестър Сити Бернардо Силва не спести добрите си

...
Халфът на Манчестър Сити Бернардо Силва не спести добрите си
Коментари Харесай

Силва за Халанд: Много се радвам, че в Сити има такъв играч

Халфът на Манчестър Сити Бернардо Силва не спести положителните си думи по адрес на съотборника си Ерлинг Халанд.

" Нещото при него е, че той не се тормози от това да играе с топката. Например, не е елементарно за мен или Фил Фодън да играем на позиция подправена деветка - не е нужно да пипаш кълбото доста, с цел да го извършите, и е разочароващо, тъй като оказва помощ да се чувствате като част от играта.

Ерлинг е добър, тъй като в случай че не вземе топката в границите на 30 минути, само че я допре един път и вкара гол, той е благополучен. Да имаш състезател, който е фокусиран единствено върху крайния резултат, е ужасно, тъй като той знае защо е тук и го прави съвършено.

Той постоянно желае да вкара колкото се може повече голове. Видяхте, че откакто вкара два гола против Лийдс, той не беше благополучен, тъй като можеше да вкара повече в този мач.

Това е просто полуда, тъй като всеки различен състезател, който означи два гола, би бил на седмото небе, само че той не беше удовлетворен, тъй като усещаше, че можеше да вкара повече, и това демонстрира какъв брой упорит и фокусиран е той да оказва помощ на тима и да става по-добър всеки ден. Много се веселя, че имаме подобен състезател ", сподели Силва.
 Пеп Гуардиола разкри по кое време ще напусне Манчестър Сити
Пеп Гуардиола разкри по кое време ще напусне Манчестър Сити

Договорът му с клуба е до лятото на 2025 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР