Халфът на Лудогорец Якуб Пьотровски влезе в Топ 3 на

...
Халфът на Лудогорец Якуб Пьотровски влезе в Топ 3 на
Коментари Харесай

Най-добрият футболист на Лудогорец попадна в престижна класация

Халфът на Лудогорец Якуб Пьотровски влезе в Топ 3 на една от класациите на Лигата на конференциите. Голът на полския халф при триумфа с 2:0 над Фенербахче в Разград зае влиятелната трета позиция. Тогава полузащитникът се разписа с отдалечен удар, а вратарят на турците не мръдна от позицията, която бе заел. Това стана в четвъртия кръг на груповата фаза и тогава осъществяването на Якуб бе №1.

От УЕФА оповестиха, че класацията за Най-красив гол в Лигата на конференциите се печели от Блаж Крамер от Легия Варшава, който вкара за 1:1 против Зрински Мостар. Той се разписа с прехвърлящ удар с глава. На втора позиция е играчът на Фиорентина Лукас Белтран, който вкара при 6:0 над Чукарички.
 Лудогорец не бърза с нов контракт за героя от
Лудогорец не бърза с нов контракт за героя от " Армията "

Спас Делев може да си тръгне през лятото

Якуб Пьотровски остави доста мощна есенна акция зад тила си. 26-годишният халф вкара 6 гола и направи 3 асистенции в 17 дуела в Първа лига. В евротурнирите пък означи също 6 попадения. С положителните си изяви той откри място и в националния тим на Полша. За селекцията към този момент има 3 срещи, като осъществя дебютния си гол в евроквалификацията против Чехия (1:1).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР