Халфът на Лудогорец - Нонато, започна да се утвърждава в

...
Халфът на Лудогорец - Нонато, започна да се утвърждава в
Коментари Харесай

Нонато: Не съм си представял, че ще се прибирам пеша след мач

Халфът на Лудогорец - Нонато, стартира да се утвърждава в състава на Анте Шимунджа. Той направи страховит дебют за " орлите " след прехвърлянето си от Флуминензе и единствено няколко минути, откакто се появи в игра вкара надвит гол против Рома в Лига Европа. 

" Всичко стана доста бързо. Новото място ми донесе нещо, което не си бях представял до момента, като да вземем за пример да се прибирам пешком след мач ", показа бразилецът пред UOL Esporte.

Той разяснява и ролята на някогашния му треньор Фернандо Динис. „ Той бе мой сътрудник в живота ми тогава. Много съм му признателен, тъй като се стараеше да ми оказва помощ по всевъзможен метод. Не единствено на терена, а отвън него, а и в договарянията. Той беше значим фактор в този стадий от моята кариера, в който съумях да се развия и да получа тази опция да сбъдна една фантазия. Ще мога да кажа на децата си, че вкарах гол на Рома. Това е нещо, което доскоро повече от месец нямах визия, че може да се случи, а през днешния ден да го изживявам и е необикновено ”, добави футболистът.

„ Когато отидох да се сбогувам с тима всички разбираха моето решение, само че ясно ми демонстрираха, че съгласно тях това не е идеалния миг да си потегли. Изборът беше сложен за мен и фамилията ми. Не беше елементарно, само че бе нещо, което трябваше да направя в този миг. Никога не знаем по кое време ще се появи сходна опция в живота ни “, споделя още Нонато. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР