Халфът на Лудогорец Нонато бе част от официалната пресконференция, която

...
Халфът на Лудогорец Нонато бе част от официалната пресконференция, която
Коментари Харесай

Нонато: С подкрепата на феновете ще спечелим

Халфът на Лудогорец Нонато бе част от формалната конференция, която дадоха от клуба преди семейството на Бетис в четвъртък вечер.

„ Винаги се усещам добре да играя на цялостни игрища, изключително, когато са наши почитатели. Утре ще бъде по този начин. Ще ни оказват помощ почитателите, както ни помогнаха на предните мачове против ХИК и Рома. Надявам се с поддръжка на почитателите спечелим “, сподели Нонато.

„ Знаем значимостта на всички мачове. Нашият старши треньор и неговият екип се пробват да ни стимулират освен за мачовете, а и за тренировките. Опитват да извадят най-хубавото от нас във всеки миг. Европейските мачове са друга атмосфера, само че ние сме експерти и желаеме да сме отдадени във всеки мач и всяка подготовка по еднакъв метод “, добави той.

„ Както знаете акомодацията е по-дълъг развой, само че се усещам добре в тези два месеца. Много неща са разнообразни – метод на игра, просвета. За мен и моите сътрудници от Бразилия е ново. Всички ми оказват помощ. Всеки ден се пробвам да упражнявам все по-добре, благополучен съм и желая да направя история в Лудогорец “, приключи играчът, който се разписа във вратата на Рома при дебюта си за разградчани.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР