Халфът на Локомотив София – Симеон Славчев даде мнението си

...
Халфът на Локомотив София – Симеон Славчев даде мнението си
Коментари Харесай

Славчев: Само на терена е психологическата игра с ЦСКА

Халфът на Локомотив София – Симеон Славчев даде мнението си за днешната среща с ЦСКА, приключила при резултат 1:1. Полузащитникът откри резултата, само че след това Йомов изравни. Бившият футболист на Левски разяснява и провокациите си към почитателите на „ алените “, като извънредно се разграничи от вчерашната постъпка на Антон Карачанаков в контролата сред Левски и Пирин.

„ Не беше изцяло сполучлив дебюта ми, мисля, че заслужавахме повече трите точки. Създадохме повече от тях, допуснахме по-малко. Заслужавахме повече триумфа “, стартира Славчев.

„ Само на терена е психическата игра. ЦСКА имат цялостното ми почитание като клуб, история, играчи...направих го от страст. Различни са нещата с Карачанаков. При мен провокацията беше по-тънка, а и там приказваме за контрола “, продължи той.

„ Добре е, че имам два гола против тях, не мога да кажа, че са ми клиенти. Лично за мен е по-голямо разочарованието по отношение на насладата след точката. Вметнах, че би трябвало да сме спокойни, тъй като не сме ги победили въпреки всичко. Смятам, че е рано да приказваме за Локомотив като за приятна изненада. Нямаме кой знае какви искания, само че ще забележим какво ще стане. Имаме химия с другите футболисти “, приключи халфът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР