Халфът на Левски Стайн Спиерингс даде интервю пред сайта на

...
Халфът на Левски Стайн Спиерингс даде интервю пред сайта на
Коментари Харесай

Играч на Левски: Само ние и Лудогорец играем футбол

Халфът на Левски Стайн Спиерингс даде изявление пред уеб страницата на някогашния си клуб Валвайк за усещанията си от България и обстановката с ковид. 24-годишният холандец дойде през зимата на " Герена ", като към този момент изигра 4 мача преди шампионата да бъде прекъснато. Спиерингс обаче не взе отношение по финансовата рецесия при „ сините “.

„ В България инфектираните от ковид са доста по-малко, в сравнение с в Холандия. Предприетите ограничения са почти същите. Може да се каже, че съм заключен у дома от 13 март. Излизам единствено на пазар или да разходя кучето. Чувам, че при нужда е подготвена и армията да се включи. Правя извършения, виждам интернет телевизия “, призна Спиерингс.

„ Щастлив съм, че приятелката ми е с мен. Още повече, че тя е бременна към този момент в 25-ата седмица. Харесва ми, че мога да извозвам повече време с нея и да ѝ оказвам помощ в тази обстановка. Това да бъдем дружно е и добър тест за връзката ни. В момента всичко е чудесно. Късметлии сме, че в такава рецесия сме в България “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР