Халфът на Левски Стайн Спиерингс бе третият футболист на тима,

...
Халфът на Левски Стайн Спиерингс бе третият футболист на тима,
Коментари Харесай

Спиерингс: Вярвам на ръководството! Имаме сили да играем финал за Купата

Халфът на Левски Стайн Спиерингс бе третият футболист на отбора, който отговори на десетки въпроси на „ сините “ последователи. Столичният клуб провежда графа, в която футболистите от първия състав на Левски демонстрират своите домове и дават отговор на фенските въпроси. Преди Спиерингс това направиха Холмар Ейолфсон и Симеон Славчев. В края на своето видео халфът съобщи щафетата на Станислав Иванов, който ще дава отговор на въпроси през идната седмица.

Как се чувстваш като част на Левски?

- Много съм благополучен, че имам опцията да играя в огромен клуб. Чувствам се като вкъщи си. Феновете са страхотни, Мотивират ме доста, когато стартират да скандират.

С кой съотборник се разбираш най-добре на терена?

- Сега това е Найджъл Робръта, тъй като приказваме един език.

Какво беше първото нещо, което си намерения, когато стана ясно, че клубът е в рецесия?

- Не знаех доста за обстановката, тъй като за първи път ми се случва такова нещо. Имам цялостно доверие на управлението. Мисля, че всичко ще е добре. Видях по какъв начин почитателите на клуба показват любовта си. Трябва да им отговорим уместно.

Как виждаш бъдещето си в клуба?

- Пристигнах неотдавна и не съм играл доста мачове, само че моята цел е да бъда значим състезател за клуба. Първо обаче би трябвало да си печеля място в състава. Искам да играя във всеки мач.

Мислиш ли, че Левски има опцията да завоюва Купата на България?

- Да мисля, че когато играеш в клуб като Левски, би трябвало да го направиш. Вече показахме качествата си в мача против Лудогорец. Мисля, че имаме силите да спечелим Купата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР