Халфът на Левски Симеон Славчев няма търпение първенството да бъде

...
Халфът на Левски Симеон Славчев няма търпение първенството да бъде
Коментари Харесай

Славчев: Започва се

Халфът на Левски Симеон Славчев няма самообладание шампионата да бъде възобновено. Вчера той разгласява фотография в една от обществените мрежи, на която тренира дружно с Филипе Нашименто. Надписът под фотоса гласи: " Започва се ".

Славчев е жаден за игра, тъй като след прекосяването си на " Герена " през зимата изигра единствено един дуел. По време на подготовката за пролетния полусезон националът счупи пръст на крайници. Слд това влезе като промяна в дербито с ЦСКА-София (0:0), само че даже не приключи срещата. Причината е, че травмата му се усложни и в последна сметка се наложи да бъде опериран.

Бразилецът Паулиньо пък очевидно е много непосредствен с аржентинеца Франко Мазурек. Фланговият футболист разгласява фотография от вчерашната подготовка на " сините ", на която е с плеймейкъра и написа: " Винаги дружно брат ". Паулиньо обаче ще е титуляр на следващия ден против Лудогорец, до момента в който се чака Франко да остане на аварийна пейка.

На конфликта с разградчани на " Герена " се чака националният селекционер Георги Дерменджиев. Той изгледа и контролата на " сините " против Витоша (Бистрица), извоювана с 3:1.

" Тема Спорт " efbet Лига 25 кръг, петък 5 юни  Левски 21:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР