Халфът на Левски Хали Тиам даде интервю пред Меридиан мач.

...
Халфът на Левски Хали Тиам даде интервю пред Меридиан мач.
Коментари Харесай

Доктор Тиам от Левски: Харесвам прякора си

Халфът на Левски Хали Тиам даде изявление пред " Меридиан мач ". Сенегалският халф се разписа в последните три срещи на " сините ".

" Амбицирам съм да продължа да въвеждам, това е игра на голове. Щастлив съм, че се разписах в тези мачове, само че най-важното е Левски да печели.

Не успяхме да победим Черно море за шампионата и за Купата. От тези мачове научихме доста неща, които могат да ни оказват помощ да вземем трите точки. Всички се готвим крепко за срещата. Трябва да вземем трите точки и поради почитателите.

 Васил Панайотов: Мачът с Левски ще е друг, мястото на Черно море е в Топ 6
Васил Панайотов: Мачът с Левски ще е друг, мястото на Черно море е в Топ 6

" Опитвам се да абсорбирам доста от Илиан Илиев "

Всеки един мач играя по еднакъв метод. Целта ми е да завърша мача като победител и да съм дал 100% от себе си. Нямам боязън и претеснения от нищо. Важно е да правиш нещата вярно във всеки мач и да вярваш, че нещата ще се получат.

Всеки, който влиза в нашата съблекалня желае да бъде първенец. Това възприятие се трансферира и към игрището. Всички съставни елементи, с цел да успеем са налице.

 Снимка 388397
Източник:

Когато за първи път попаднах в Левски си споделих, че ще е доста мъчно за мен. Сега главата ми се почисти и мислите, които тормозят, когато си преотстъпен. Националният тим на Сенегал е доста мощен. Първото и най-важно нещо е да съм съсредоточен върху играта си и триумфите с Левски. После ще мисля за Сенегал. Там няма да ме вземат, в случай че не се представям добре в Левски.

Прякорът ми пристигна след един мач с ЦСКА. Доктор, лекар, чудех се за какво ме назовават по този начин. Но е забавно. Никога не са се обръщали с нещо особено към мен. Този прякор е доста добър.

 Снимка 388396
Източник:

Никога в моя живот, а и като професионален футболист, не съм желал да контузя някого. Смятам, че няма подобен човек, даже в дерби. Във всеки мач рискуваме здраве, живот, тела. Контузиите са част от играта. Завърших първото си дерби със строшен нос, само че не споделих нищо. В играта има експанзия, само че и кавалерски неща ", съобщи Тиам.

 Капитанът на Левски Иван Горанов виси за мачовете на националния тим
Капитанът на Левски Иван Горанов виси за мачовете на националния тим

Бранителят няма да бъде пожертван против Черно море
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР