Халфът на Левски - Георги Миланов сподели пред колегите от

...
Халфът на Левски - Георги Миланов сподели пред колегите от
Коментари Харесай

Георги Миланов: Всички работим, за да върнем Левски където му е мястото

Халфът на Левски - Георги Миланов показа пред сътрудниците от " dsport " упованията си " сините " за финала за SESAME Купа на България сред " сините " и ЦСКА.

" В самото начало беше доста тежко. Левски постоянно е бил огромна марка. В момента нещата вървят доста добре, както спортно-технически, по този начин и като цяло в клуба. Всички работим, с цел да го върнем където му е мястото. Не съм се и съмнявал, че рано или късно Левски ще се завърне. Дойдох в един от най-трудните моменти за клуба. Усетих го още през цялото време. Говоря спортно-технически, аз в никакъв случай не приказвам за финанси. Сега се радваме на един доста добър интервал и се надявам да приключим сезона по този метод.
 От Сектор
От Сектор " Б ": Хайде малко готовност!

За мача с Ботев

Показахме извънредно добра игра и тактическа дисциплинираност против Лудогорец и в двата мача. Абсолютно справедливо ги победихме и отстранихме. Да победиш хегемона през последните дни, и то два пъти за 7-8 дни, демонстрира, че в тима към този момент има и класа. Надявам се да покажем още положителни игри. Предстои ни доста сложен край против ЦСКА. Най-добрият подарък за почитателите ще е да спечелим трофея. Те са най-важните и заслужават да се радват. Работим, с цел да са щастливи и да се върнат по стадионите. Чувствах се добре в реванша. Положихме доста огромни старания. От две седмици не получавам съвсем никаква болежка. Нормално е играта ми да се усъвършенства. Надявам се да покажем още положителни игри.

Българското си е българско. Това ти е родно. Наистина, играл съм на доста огромни игрища, пред 80-90 000. За мен не е нещо ново да играя пред цялостни трибуни, само че в България тръпката е друга. Публиката да пее името ми е огромна победа за мен. Това е огромна отговорност. Тази поддръжка ме държи доста.

За статистиката дузпата ми против Лудогорец в първия мач не е пропусната. Много се изнервих тогава. След като видях повторението и какъв брой беше нарушил разпоредбите вратаря, мъчно щеше да ми я хване, в случай че беше останал на линията. Има ги във футбола тези моменти, Бързо го забравих. Марин си я преби както би трябвало. За мен не е значимо кой вкарва, значимо е да радваме почитателите със сърцата игра.

" Учи с Левски " се завръща

Ето детайлности

Нямаме различен избор, с изключение на да гоним Европа и през шампионата. Нормално е почитателите да мислят за Купата, само че ние ще дадем всичко от себе си и в шампионата, тъй като на край всичко е допустимо. Нямаме право на неточност. Така си направихме нещата, че упованията към нас са доста огромни. Хубаво е, че след тази огромна победа имахме 2-3 дни отмора, тъй като в случай че мачът с Ботев Пловдив след 3-4 дни, щеше да е мъчно да го спечелим, тъй като доста се изморихме от мача с Лудогорец. Сега се усещаме доста добре и сме стимулирани да дадем всичко от себе си. Искам да прикани почитателите още веднъж да изпълнят стадиона.

Започнахме с три следващи загуби в шампионата. Тогава нещата бяха извънредно тежки. Познавам господин Стоилов и методите му от много години. Сега сме се събрали добър екип. Когато обичаш клуба, когато се раздаваш за него и когато си цялостен експерт, обикновено е резултатите да не закъсняват. Прескочихме няколко стъпала. Тези две победи против Лудогорец са извънредно значими за нас и клуба. Надявам се да приключим по най-хубавия метод и да осмислим сезона си.

Цялата ми кариера е минала с Ивелин Попов - и в един клуб, и като противник в Русия. Постоянно сме били дружно. Той беше един от хората, които ми помогнаха в Литекс. Когато отидох там, бях на 17, той беше капитан. Той е потвърдил се футболист. Ще донесе нужния опит и лидерски качества. Сигурен съм, че ще оказва помощ доста на нашия тим като цяло от новия сезон. Както аз го познавам, по този начин и той ме познава. Левски има потребност от такива футболисти, които сме печелили купи и имаме опит в Европа, с цел да го предадем на младите. Те са страхотни и се надявам след година-две да са гръбнака на Левски.

Очакванията ми са да победим ЦСКА. В момента това е най-голямото ми предпочитание. Разговарял съм с господин Ясен Петров. Той пристигна на подготовката в Анталия. Той ми заяви мнението си. Когато пожелае да ме извика, постоянно ще съм подготвен да оказа помощ. Предстоят ни тежки мачове при започване на юни, ще съм горделив още веднъж да играя за националния тим ", сподели Миланов.
 Мъри Стоилов застава пред медиите на следващия ден
Мъри Стоилов застава пред медиите на следващия ден

Преди мача с Ботев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР