Халфът на Левски Филип Кръстев отново заяви, че би искал

...
Халфът на Левски Филип Кръстев отново заяви, че би искал
Коментари Харесай

Филип Кръстев: Искам да помогна на хората, които повярваха в мен

Халфът на Левски Филип Кръстев още веднъж съобщи, че би желал да остане при " сините ". Днес полузащитникът се разписа един път при триумфа с 2:0 над.

" Мисля, че тръгнахме много нападателно от началото. Хубавото беше, че вкарахме два гола за къс интервал и това ни оказа помощ мачът да бъде по-спокоен. Първото полувреме имахме и други шансове да вкараме. В отбрана мисля, че не бяхме на задоволително положително равнище. По принцип мога да удрям дузпи. Нашият треньор сподели аз да удрям, а аз бях убеден. Треньорите ни вършат всичко допустимо да ни държат съсредоточени за всеки един мач. Не е елементарно да не мислим за финала. Ще създадем всичко допустимо да изиграем мача с Черно море на 100 % и по-късно ще мислим за финала ".
26  Левски - Ботев (Пловдив)
" Тук се усещам доста благополучен, тъй като открих своя дом и своето място. Когато играеш с въодушевление, се раздаваш във всеки мач. Искам да оказа помощ на хората, които повярваха в мен. Ситуацията с бъдещето ми е малко по-специфична. Накрая решението не зависи напълно от моето предпочитание ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР