Халфът на Левски Филип Кръстев няма да продължи да носи

...
Халфът на Левски Филип Кръстев няма да продължи да носи
Коментари Харесай

Филип Кръстев напуска Левски

Халфът на Левски Филип Кръстев няма да продължи да носи синия екип след края на сезона, написа " Тема Спорт ". 21-годишният футболист играе като преотстъпен от белгийския Ломел на " Герена ", а наемът му изтича през лятото. Основната причина за това е напускането на Станимир Стоилов от поста старши треньор на Левски.

Халфът бе притеглен точно от Мъри през зимата на предходната година и от този момент се трансформира в съществена част от полузащитата на " сините ". Кръстев се прероди под управлението на хасковлията и си завоюва повиквателна за националния тим.

През 2020 година Сити Футбол Груп откупи халфа от Славия за към 2 милиона евро и подписа с него до 2025 година. След това той бе преотстъпван на няколко пъти - във френския Троа и нидерландския Камбуур.

Така се стигна до 27 януари 2022 година, когато подписа с Левски. Оттогава записа 47 дуела във всички шампионати със синия екип, в които вкара 10 попадения. През тази акция е и водещият голмайстор на столичани в шампионата с шест гола.
 Стефан Софиянски: Инвеститор може да се откри, само че в случай че има единение в Левски
Стефан Софиянски: Инвеститор може да се откри, само че в случай че има единение в Левски

Напрежението се беше натрупало при Мъри и то рано или късно щеше да избухне, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР