Халфът на Левски Борислав Цонев получи наградите си за най-добър

...
Халфът на Левски Борислав Цонев получи наградите си за най-добър
Коментари Харесай

Борислав Цонев: Може би вече ще е малко по-спокойно в Левски

Халфът на Левски Борислав Цонев получи премиите си за най-хубав футболист на четвъртия и шестия кръг в шампионата.

" Голът против Берое може би е най-красивият ми. Особено сега, в който ни се беше натрупало доста напрежение ", стартира Боби.

" От много време се чакаше развиване по отношение на финансовата част в Левски. Може би към този момент ще е по-спокойно. Надявам се и с резултатите да сме по-спокойни. Няма по какъв начин да не сме стимулирани. Мисля, че всеки един футболист, който е в тима, би трябвало всеки ден да е стимулиран. За серия от победи въобще не мислим, защото имаме много проблеми в състава. Надявам се с една-две победи да ни пристигна самочувствието и увереността. Знаете, че имаме много млади момчетата. В момента такава ни е обстановката, че нямаме лесни мачове. Аз гледах Локомотив (Пд) в Лига Европа. Моето мнение е, че могат да победят всеки тим в efbet Лига. Няма да е елементарно сигурно ", сподели още Цонев.

" Не е правилно да приказвам за идващия треньор. Когато се приказва за господин Стоилов неговите резултати и визитката му приказват сами за себе си. Нормално е и ние играчите да желаеме да се докоснем до това нещо. Ясен Петров е решил да не ме извика за националния тим. Аз не преставам да упражнявам, уповавам се да съм здрав и шансът да ми се усмихне ", приключи Боби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР