Халфът на Левски Борислав Цонев получи наградата за футболист №1

...
Халфът на Левски Борислав Цонев получи наградата за футболист №1
Коментари Харесай

Борислав Цонев: За мен мачът с ЦСКА 1948 не е никакво дерби

Халфът на Левски Борислав Цонев получи премията за футболист №1 на петия кръг от родния хайлайф. Той съобщи, че утрешният мач с ЦСКА 1948 не е дерби за него.

“Доста съм благополучен, че спечелихме трите точки против Етър. Беше доста значимо да победим. Всеки футболист обича да вкарва голове, изключително когато е решителен. За мен всеки мач е значим и идентичен. Подготвям се по еднакъв метод. Мотивацията във всеки мач би трябвало да е на високо равнище.

Аз не схващам мачът на следващия ден за дерби. За тях е обикновено да го възприемат по този начин. За нас е още един мач на „ Герена “. Дано има последователи, с цел да можем да ги зарадваме още един път. Може би е значимо за играчите да усетят най-накрая победа. Тренирам директен свободни удари и се пробвам да ги подобрявам”, съобщи Боби.

„ Много неща ме накараха да се върна в Левски. От дребен съм на „ Герена “. Още откакто Георги Тодоров ми се обади се зарадвах и мислите ми бяха да оказа помощ на тима. Гледах през вчерашния ден мачовете на нашите тимове в Европа. ЦСКА справедливо победи през вчерашния ден. Аз се веселя, когато български тим победи. Локомотив игра добре и малко не им достигна”, приключи Цонев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР