Халфът на Левски Андриан Краев призна, че е имало вариант

...
Халфът на Левски Андриан Краев призна, че е имало вариант
Коментари Харесай

Андриан Краев проговори за проваления трансфер в чужбина

Халфът на Левски Андриан Краев призна, че е имало вид да премине в задграничен тим през зимния прозорец. Към полузащитника имаше интерес от маджарски отбор, само че двата клуба не са се разбрали за трансферната сума.

" Да, имаше вид да мина в чужбина, само че двата клуба не стигнаха до съгласие за трансферната сума. Нищо не зависеше от мен, само че аз съм благополучен в Левски. Щом по този начин е трябвало да стане, някой ден мисля, че ще изляза в чужбина ", сподели Краев пред сътрудниците от " Спортал ".
 Утрешният конкурент на Левски е същинска сензация в ОАЕ
Утрешният конкурент на Левски е същинска сензация в ОАЕ

Гълф Юнайтед е забавен план, в който са забъркани много англичани

" По време на лагера се подготвихме добре и мисля, че имаме опция да се представим добре в шампионата. Последните два месеца не бяха приятни за нас предвид на резултатите, само че в този момент най-добре ще е да създадем същата пролет, както и предходната години. Надявам се в този момент да е същото и да се класираме за Европа ".

" Моята упоритост е да се трудя и усъвършенствам. Със сигурност желая да изляза в чужбина някой ден и да се потвърдя там. Откъм голове за Левски ще е ми е мъчно да мина брат ми, само че може би откъм мачове е по-вероятно.

Със сигурност желая да запиша името си в историята на Левски. Стоилов желае да подобря динамичността в играта си, мисля, че и това ще стане. Със сигурност имахме потребност от две-три попълнения, тъй като 13-14 индивида изкарахме всички мачове напролет. Попълненията са положителни и се вписаха добре в колектива ", приключи Краев.
 Двама бранители на Левски под въпрос за контролата с Гълф Юнайтед
Двама бранители на Левски под въпрос за контролата с Гълф Юнайтед

Срещата започва в 9:00 часа българско време и ще се играе на JA Sport & Shooting Center

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР