Халфът на Лестър Адриен Силва може да продължи кариерата си

...
Халфът на Лестър Адриен Силва може да продължи кариерата си
Коментари Харесай

Спартак напира за португалец от Лестър

Халфът на Лестър Адриен Силва може да продължи кариерата си в Русия. " Спорт-Експрес " разкри, че 31-годишният халф е обект на засилен интерес от страна на Спартак (Москва). Португалецът има контракт с " лисиците " до 2021 година и клубът сигурно няма да желае доста пари за него.

През последните два сезона Адриен Силва беше чартърен в Монако. През последната акция в Лига 1 той изигра 22 мача, в които не се разписа, само че направи две асистенции.

Друг футболист, набелязан от Спартак, е Ибрахим Сангаре от Тулуза. Руският гранд от много време следи деликатно развиването на 22-годишния футболист, който е национал на Кот д'Ивоар. Transfermarkt прави оценка Сангаре на 9,5 млн. евро. Негоият контракт с Тулуза е до лятото на 2021 година.

В същото време се разбра, че халфът на Спартак Артьом Тимофеев най-вероятно ще бъде продаден. Фаворит за неговия автограф е Ахмат, само че съществува и вид 26-годишният полузащитник да отиде чартърен в Химки. Досега Тимофеев игра като преотстъпен в Криля Советов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР