Халфът на Испания Лукас Васкес заяви, че е готов за

...
Халфът на Испания Лукас Васкес заяви, че е готов за
Коментари Харесай

Лукас Васкес: Никой не печели лесно

Халфът на Испания Лукас Васкес съобщи, че е подготвен за реванша с Мехди Бенатия от Мароко, девет седмици откакто двамата се сблъскаха в Шампионската лига. Крилото на Реал Мадрид получи наказване в последната минута на мача с Ювентус, откакто влезе в спор с Бенатия.

" С VAR нищо не би се трансформирало. Щеше да има по-малко несъгласия, само че наказването щеше да бъде обещано по същия метод. Искаме да победим Мароко. Ние виждаме на това международно състезание, че никой от тимовете не печели елементарно. Има доста малко разлика в равнището на игра.

ВАСК

Важното е да продължим да се подобряваме, до момента в който шампионата продължава, с крайната цел да го спечелим.Не знаем дали това ще бъде последното международно състезание за Пике, само че той играе добре и се радваме да го имаме тук с нас в Русия ", съобщи Лукас Васкес.

Когато Испания играе в понеделник, към този момент ще знае кой тим е приключил на върха на Група A, Русия или Уругвай. Точка ще подсигурява място на 1/8-финалите, само че загуба може да докара до отпадане.

ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!
ФОТОГАЛЕРИЯ НА ЗАПАЛЯНКОВЦИ НА ИСПАНИЯ
ФОТОГАЛЕРИЯ НА ЗАПАЛЯНКОВЦИ НА МАРОКО Мондиал 2018 3 кръг, понеделник 25 юни  Испания 21:00предстои  Мароко
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР