Халфът на Хебър (Пазарджик) Владимир Гаджев се възстановява от поредната

...
Халфът на Хебър (Пазарджик) Владимир Гаджев се възстановява от поредната
Коментари Харесай

Владимир Гаджев: Темата за коронавируса психира хората

Халфът на Хебър (Пазарджик) Владимир Гаджев се възвръща от следващата травма в кариерата си. Юношата на Левски скъса мускул на подготовка преди гостуването на Монтана.

" Независимо от обстановката в страната, аз съм футболист и по тази причина не преставам да упражнявам, доколкото е допустимо, несъмнено. Все още не съм изцяло възобновен от травмата и по тази причина не би трябвало да спирам. Тренирам у дома и в случай че намеря метод - на открито. Всички играчи в Хебър имаме самостоятелни стратегии и се готвим по тях. Искаш ли да тренираш, постоянно има решение. Сегашната обстановка не би трябвало да е опрощение за никого.

Изолацията не ме плаши. Аз към този момент два пъти съм бил в сходни обстановки - когато отидох в Гърция прекомерно млад и след това в Англия, където съвсем нямах обществени контакти. Притеснява ме по-скоро неяснотата за бъдещето - никой не знае по кое време ще завърши и какво ще се случи след време.

Не се тормозя за себе си, а за околните. Хората желаят да излизат на открито, да се разхождат, само че това може да има тежки последствия. Затова поддържам на 100 % взетите ограничения от страната. Ако се наложи, дано се вкарат и по-строги разпореждания, тъй като най-важното в този миг е да се пазим.

Не би трябвало да приказваме единствено за това, тази тематика психира хората, наслагва се в допълнение напрежение и се основава суматоха. Добре е човек да мисли положително, да поддържа връзка с такива хора. Съвременните технологии ни дават опция да контактуваме с другари от целия свят, даже и когато стоим затворени у дома.

Би трябвало да има средства и способи на лекуване, въпреки всичко сме 21 век. Много хора към този момент се излекуваха и това ми дава вяра, че пандемията скоро ще отмине и животът по целия свят ще се възвърне ", съобщи Гаджев пред " Гонг ".
 Хебър се раздели с петима футболисти
Хебър се раздели с петима футболисти

Вижте кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР