Халфът на ФК ЦСКА 1948 Ивайло Чочев говори пред медиите,

...
Халфът на ФК ЦСКА 1948 Ивайло Чочев говори пред медиите,
Коментари Харесай

Чочев: Не се чувствам като най-добрия, Любо Пенев носи само позитиви

Халфът на ФК ЦСКА 1948 Ивайло Чочев приказва пред медиите, откакто получи премията си за Футболист №1 на месец август. Ето какво сподели той:

" Това е премия е за моя труд, както и този на целия тим, който демонстрира положителни игри и записахме много победи. 

Това, че не съм извикан в националния тим е преценка на националния селекционер. Аз почитам неговото решение, тъй като той върви на всички мачове - гледа. Трябва да избере единствено 22-ма или 25-26 момчета. Така е решил. Радващо е, че в нашия тим има трима национали. Аз ще продължа да се старая да играя добре и идващия път да бъда извикан. 

Всеки футболист се надява да бъде извикан в националния тим. Не съм отчаян, това ще ме стимулира да играя още по-добре и идващия път да съм там. 

Радослав Кирилов към този момент взима присъединяване в мачовете. Невероятен футболист, който ще ни помогне доста. Евгений Сердюк се потвърди в Черно море, страховит състезател. Не можем да го използваме, само че се надяваме в този кръг към този момент да може. Надяваме се, че те двамата ще вдигнат класата на тима и ще заиграем още по-добре. 

Идването на Любослав Пенев ни носи единствено позитиви. Практикуваме хубав и атакуващ футбол. Негово идване е позитивно за нашия тим. Само наличието му в съблекалнята стимулира играчите и ни кара да даваме 100%, тъй като знаем какъв футболист е бил и какъв треньор. 

Не се усещам като най-хубавия. Аз се стремя във всяка подготовка и мач да давам най-хубавото от себе си, с цел да оправдая доверието, което треньора ми гласоподава ". 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР