Халфът на е попаднал в трансферните планове на . 23-годишният

...
Халфът на е попаднал в трансферните планове на . 23-годишният
Коментари Харесай

Искан от Байерн предпочита Ливърпул

Халфът на е попаднал в трансферните проекти на. 23-годишният немец е харесан от сънародника си за заместител на, който съвсем несъмнено ще напусне " " през лятото.

Досега се смяташе, че любимец за подписа на Нойхаус е. Баварците обаче към този момент вложиха 40 млн. евро в привличането на бранителя от и ще са относително спестовни след края на сезона.
също се интересува от Нойхаус, само че бъдещият ментор на тима, който към момента води Борусия (Мьонхенгладбах), даде обещание да не взима футболисти на " жребчетата ".

Откупната уговорка в контракта на Флориан Нойхаус е на стойност 40 млн. евро. Кристиан Фалк от " Bild " твърди, че полузащитникът има предпочитание да премине в Ливърпул.

Liverpool have been watching Borussia Mönchengladbach midfielder Florian Neuhaus for some time now and the German is keen on moving to Anfield. []
— Anfield Watch (@AnfieldWatch) " Контрактът ми е до 2024 година. Имаме огромни цели до края на сезона и мисля единствено за това. Не мога да кажа какво ще се случи през лятото, само че съм спокоен. В Борусия разполагам с всичко належащо, с цел да продължа да се развъртвам ", съобщи преди няколко дни Нойхаус.

От началото на сезона халфът е изиграл 21 мача в Бундеслигата, в които е отбелязал 4 гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР