Халфът на е много близо до преминаване в . Двата

Халфът на е много близо до преминаване в . Двата ...

Атлетико договори Лукас Торейра.

Халфът на е много близо до преминаване в . Двата клуба водят интензивни преговори, а според някои информации споразумението вече е факт. Самият футболист също е дал съгласието си да облече екипа на испанския тим и е приел предложениете му лични условия.

Атлетико иска да вземе Торейра под наем, с опция за закупуване. Арсенал обаче предпочита да продаде 24-годишния уругваец, за да си осигури средства за още едно лятно попълнение. Целите на "топчиите" са и . Възможно е сделката за Торейра да подпомогне тази за Томас, който играе на същия пост.

Atletico manager Diego Simeone has called Mikel Arteta to close the signing of Lucas Torreira, but must first sell Thomas Partey. There has been talk of including Torreira in a deal for Partey to reduce the release clause payment of €50m. []
— afcstuff (@afcstuff) Атлетико няма да пусне ганаеца за по-малко от 50 млн. евро. Желанието на е той да остане в тима, но ако самият играч настоява да подпише с Арсенал, Торейра ще е неговият заместник в халфовата линия.

Симеоне е говорил по телефона с мениджъра на "топчиите" , като двамата са обсъдили възможната размяна на играчи. 

Източник: sportal.bg