Халфът на Черно море Родриго Енрике е попаднал в полезрението

...
Халфът на Черно море Родриго Енрике е попаднал в полезрението
Коментари Харесай

Левски набеляза халф на Черно море

Халфът на Черно море Родриго Енрике е попаднал в полезрението на Левски. Той е следващият състезател от българското състезание, към който " сините " имат интерес. Офанзивният футболист може да играе като ляво крило, а също и зад нападателя.

В Левски търсят нови играчи в предни позиции, с цел да засилят конкуренцията в състава си. На процедура двамата външни полузащитници Паулиньо и Станислав Иванов са без действителна опция. Привлеченият от Хекен Насиру Мохамед досега не може да оправдае платените за него 300 хиляди евро и съвсем не попада в сметките на Петър Хубчев, който оня ден против Витоша (Бистрица) го пусна за малко в края.

26-годишният Родриго Енрике прави отличен сезон до този миг. Той е изиграл 15 мача, в които е вкарал 4 гола и е направил 5 асистенции. Бразилецът бе притеглен в Черно море при започване на годината от португалския Униао Мадейра. Офанзивният футболист е една от вариантите пред Левски за увеличаване на нападателната мощност. Петър Хубчев държи да има дълбочина в състава, заради което се чака " сините " да бъдат дейни на трансферния пазар през януари.

На постът зад нападателя към този момент бяха пробвани Нашименто и Мазурек, както и Алар и Станислав Иванов. Явно обаче никой от тях не се вписва в условията на Хубчев, който ще търси тестван футболист, който да замести Давиде Мариани в тази роля. На процедура, откакто продаде швейцареца, Левски няма първокласен атакуващ халф.

" Топ спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР