Халфът на Черно море Патрик Андраде получи повиквателна за националния

...
Халфът на Черно море Патрик Андраде получи повиквателна за националния
Коментари Харесай

Халф на Черно море пропусна дебют за Кабо Верде

Халфът на Черно море Патрик Андраде получи повиквателна за националния тим на Кабо Верде за квалификацията с Руанда за Купата на Африка. Андраде, който прави мощен сезон с екипа на “моряците ”, обаче няма да може да дебютира за националния отбор, защото двата мача с Руанда бяха отсрочени поради ковид.

Както към този момент стана ясно подготвителният развой в Черно море е преустановен поради усложнената епидемиологична конюнктура, обвързвана с разпространяването у нас на COVID-19. “Моряците ” се преценяват с предварителните защити, наложени в страната и няма да упражняват най-малко до 19-и март. Датата обаче може да претърпи нови промени поради изключителното състояние на територията на Република България, наложило прекъсването на всички мачове най-малко до 13 април. Чака се и решение на БФС след конферентната среща на 55-те членки на УЕФА с представителите на европейската футболна централа.

Ръководството на Черно море приканва всички българи да съблюдават прецизно инструкциите, които се дават от способените органи. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР