Халфът на Ботев (Враца) - Стефан Гаврилов ще почива в

...
Халфът на Ботев (Враца) - Стефан Гаврилов ще почива в
Коментари Харесай

Стефан Гаврилов е под въпрос за следващия мач на Ботев

Халфът на Ботев (Враца) - Стефан Гаврилов ще почива в идващите три дни и по всяка възможност ще бъде още веднъж разполагаем на старши треньора Даниел Моралес за мача от 21-ия кръг на efbet Лига против ФК ЦСКА 1948.

Гаврилов беше сменен наложително в 56-ата минута от бразилеца Лукас Брамбила, откакто стъпи на погрешно на терена в парк " Лаута ". Прегледът в клиника " Евровита " сподели навяхване и разтежение на глезенните връзки на десния крайник.

Терапията ще включва медикаментозно лекуване, носене на цинкова превръзка за няколко дни и леки занимания без тима.

Гаврилов беше халфът с най-голяма успеваемост от врачани в срещата, откакто сътвори голови положения за Мирослав Маринов и Брайън Переа, а и самичък можеше да се разпише при пробив и изстрел по земята. 22-годишният младеж на Шефилд Уензди е имал оферти през зимата и от други тимове от еfbet Лига, само че избра да остане във Враца и да помогне на локалния тим в борбата за оцеляване.

С контузии са още опитният нападател Венцислав Христов, както и Диего Фераресо, а последното ново попълнение Момчил Цветанов към момента тренира по самостоятелна стратегия.
 Моралес: Първо би трябвало да се родим, след това да пълзим, точката си е точка
Моралес: Първо би трябвало да се родим, след това да пълзим, точката си е точка

Ето какво сподели той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР