Халфът на Ботев (Пловдив) - Тодор Неделев, говори след победата

...
Халфът на Ботев (Пловдив) - Тодор Неделев, говори след победата
Коментари Харесай

Тодор Неделев: Вкарахме 4-5 гола, не знам

Халфът на Ботев (Пловдив) - Тодор Неделев, приказва след успеха с 4:0 като посетител над Оборище (Панагюрище) за Купата на България.

" Бяхме по-добри във всичко. Отбелязахме 4-5 гола, не знам, прибрах се. На този терен не беше доста прелестно, към този момент гледаме напред. Надявам се на жребия да се паднем домакини и да се паднем с тим, който може да отстраним. Без Виктор откъм гърба не стоим доста добре, Славчо е осъден, само че успеха е най-важната ", стартира Неделев.

Хубаво е, че има кой да вкарва голове. За 9 кръга сме отбелязали единствено 12 гола, това не е задоволително съгласно мен, можем много повече. Имаме 11-12 индивида, другото са юноши. На скамейката няма толкоз равностойни играчи, без да наскърбявам никого. Надявам се нещата да се оправят от зимата, много опитни футболисти ни напуснаха, сега обаче това са момчетата, би трябвало да се оправяме ние. Миналата година завършихме по същия метод шампионата, с доста юноши, при започване на този сезон ни напуснаха много съществени футболисти, остана празнина, би трябвало да се оправим с тази задача ".

" Едно е да играеш в юношите, друго е в " А " група - няма слаб тим. Всеки един мач е значим, всеки един мач е тежък. Лъчо Балтанов беше 7 години в Ботев, Бандаловски, Вутов... Трима съществени футболисти, които играеха титуляри, това е футболът, всичко се случва. Надявам се тимът ни да се стабилизира. Тренираме с 12 юноши и повече, те са положителни футболисти са тяхната възраст, само че разликата е голяма. Дай боже да се оправят нещата. Имаме потребност от много футболисти. Шапки долу пред почитателите, ние също сме помогнали, желаеме всичко да се оправи, да излезем от дупката в шампионата. Надявам се до понеделник да се възстановим, тъй като ни чака значим мач ", сподели още Неделев.
 Ботев (Пловдив) отнесе Оборище
Ботев (Пловдив) отнесе Оборище

" Канарчетата " не срещнаха никакви проблеми в Панагюрище
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР