Халфът на Ботев (Пловдив) Александър Тонев бе избран за игра

...
Халфът на Ботев (Пловдив) Александър Тонев бе избран за игра
Коментари Харесай

Тонев: Лошият старт срина момчетата психически, Ферарио Спасов вкара настроение

Халфът на Ботев (Пловдив) Александър Тонев бе определен за игра на 16-ия кръг на efbet Лига. Полузащитникът е на мнение, че неприятният старт на сезона на “канарчетата” е повлиял за отрицателната серия на отбора, само че в този момент обстановката ще се усъвършенства доста.

“Атмосферата в Ботев и преди и в този момент си една и съща, само че началото на сезона доста неприятно ни повлия и малко или доста се сринахме душевен. Не става дума за треньор и футболисти. След промяната си казахме, че няма какво да загубим, а единствено да спечелим. Мисля, че по този начин все по-добре ще се представяме. Нямахме шанс първите два-три мача. 90% от момчетата се сринаха и оттова пристигна това отвращение за игра. Малко или доста Ферарио Спасов ни вкара въодушевление в съблекалнята. Накара ни да се отпуснем и тези, които сме отвън терена да сме и на терена”, сподели Тонев.

Ботев е пъклен огромен тим - клуб с минало и бъдеще. Клуб с най-голямата аудитория. Дано доживеят почитателите да имат прекрасен стадион, тогава съм сигурен, че стадионът ще се пълни”, добави Александър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР