Халфът на Берое Октавио даде интервю за бразилското издание O

...
Халфът на Берое Октавио даде интервю за бразилското издание O
Коментари Харесай

Халф на Берое карал такси, преди да подпише със заралии

Халфът на Берое Октавио даде изявление за бразилското издание O Fogospele, в което показа любопитни елементи към кариерата си. Преди да парафира със заралии, той играе за аматьорския Перилима в родината си, само че паралено с това работи и като... таксиджия. Октавио кара автомобил на известната компания " Юбер " в продължение на 3 месеца, откакто остава без други приходи.

" В Берое имам опцията да направя пресен старт. Със сигурност ще ми отнеме време, с цел да вляза в старта си форма, а и паузата поради ковид забави нашето развиване. Малко по малко обаче напредваме. Единствената ни цел е да се класираме за Лига Европа. Ще се опитаме да го създадем още този сезон, само че би трябвало да спечелим всички оставащи мачове, а другите тимове към нас да се издънят ", изясни Октавио.

Той има богата и забавна визитка. Юноша е на Ботафого, като е благосъстоятелност на клуба от 2013 до 2017 година. Записва 12 мача в бразилския хайлайф и още 10 в Серия Б. През 2014/15 година е чартърен във Фиорентина, а през 2017/18 година играе 25 пъти за белгийския Беершот.

" Най-хубавият миг в кариерата ми бе дебютният гол за Ботафого - за 2:1 над Крисиума. Мечтаех за това още от дете и когато пратих топката в мрежата, просто не знаех на кой свят се намирам. Във Фиорентина за жал се контузих тежко и по този начин и не записах минути. Въпреки това, имах опцията да упражнявам с превъзходни играчи като Мохамед Салах и Марио Гомес, все едно, че бях във видеоигра ".

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР