Халфът на Байерн (Мюнхен) Тиаго Алкантара се сбогува с клуба

...
Халфът на Байерн (Мюнхен) Тиаго Алкантара се сбогува с клуба
Коментари Харесай

Тиаго Алкантара се сбогува с Байерн Мюнхен

Халфът на Байерн (Мюнхен) Тиаго Алкантара се сбогува с клуба посредством видео и документално изказване, които разгласява в обществените мрежи. След седемгодишен престой на “Алианц Арена” испанският национал е пред трансфер в Ливърпул.

Ето и цялото послание на Тиаго:

“Да, това е най-трудното решение в моята кариера. Реших да затворя тази глава в този прелестен Клуб. Клубът, в който израснах и се развих като състезател през последните 7 години.

Победи, триумфи, моменти на наслаждение, както и някои сложни интервали. Но това, от което се гордея най-вече, е, че дойдох в Мюнхен като младеж, изпълнен с фантазии, и го напущам напълно задоволен и разпознат с Клуб, история, философия, език и просвета. Тук се научих по какъв начин да обичам и да почитам традиция, с която в този момент се сбогувам, само че в никакъв случай няма да не помни: Миа Сан Миа.

Аз и моето семейство изживяхме невероятни моменти в града, на клубната база и, несъмнено, на обичаната от нас “Алианц Арена”. С вас, моето семейство от Байерн, които се отнасяхте с мен толкоз добре и ме обичахте във всяка една секунда.

Моето решение е напълно обвързвано със спортния аспект. Като футболист, аз желая и се нуждая от нови провокации, за са се развия, както направих тук.

Байерн постоянно ще бъде моят Дом.
Вечни благодарности към Байерн!”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР