Халфът на Байерн Мюнхен Микаел Кюзанс заяви, че иска да

...
Халфът на Байерн Мюнхен Микаел Кюзанс заяви, че иска да
Коментари Харесай

Френски халф иска да получи повече шансове в Байерн Мюнхен

Халфът на Байерн Мюнхен Микаел Кюзанс съобщи, че желае да остане в немския първенец, макар че не съумя да си откри титулярно място, откогато се причисли през 2019 година Треньорът Юлиан Нагелсман загатна за отдаване чартърен на гения в различен клуб.

22-годишният Кюзанс бе притеглен от Борусия Мьонхенгладбах през 2019 година като извънреден гений в халфовата линия, само че не съумя да пробие, даже след отдаването чартърен в Олимпик Марсилия предишния сезон.

"Аз не съм състезател, който провокира разтърсвания. Не желая проблеми с клуба ", сподели Куисанс пред "Bild ".

"Имам добър темперамент. Можете да попитате Юлиан Нагелсман. Аз съм работлив. Имам всичко належащо, с цел да играя постоянно за клуб като Байерн. Убеден съм в това. Но получих прекомерно малко шансове ", добави играчът.
Кюзанс записа единствено един мач като запаса в Бундеслигата през този сезон. Нагелсман предложи на полузащитника да бъде пратен чартърен в различен клуб: "Ще обсъдя това с играча. Той получава прекомерно малко време за игра. Трябва да проведем диалози, с цел да забележим какво е най-разумно ".

Кюзанс има контракт до лятото на 2024 година "Ще седнем дружно и ще обсъдим това. В моята обстановка желая повече мачове, повече игрово време. Показвам на треньорите какво мога да върша всеки ден. Но не мога да го обвинявам (Нагелсман). Изиграхме ужасно първата половина на сезона ", приключи Кюзанс.

Байерн има девет точки преднина на върха в Бундеслигата, като шампионата се възобновява през януари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР